Steltenpool: "Twee jaar geleden nog in de derde klasse"

26 september 2015, 10:40

Bert Steltenpool kan voorlopig even niet meer stuk in Volendam. De 21-jarige aanvaller schoot FC Volendam vrijdag met een loepzuivere hattrick tegen Almere City (3-1) naar de periodetitel in de Jupiler League. Het was bovendien al de tweede hattrick op rij voor de spits in een thuisduel. "Dit had ik twee jaar geleden ook nooit gedacht."

Al na acht minuten had Steltenpool zijn eerste goal van de avond gemaakt. "Ik had nog geen bal geraakt en toen ging die eerste erin. De tweede kwam al vlot daarna en toen dacht ik al: Het zal toch niet. Maar het gebeurde wel! Heerlijk. Dan ben je wel even aan het zweven hoor. Bij die derde goal had ik ook geen idee weer waar de verdedigers waren, ik kon helemaal vrij intikken", zei hij bij FOX Sports.

Steltenpool beseft dat zijn uitstekende prestaties in de Jupiler League bijzonder zijn. "Dit had ik twee jaar geleden ook nooit verwacht. Toen speelde ik nog in de derde klasse en had ik een bestaan als prof al uit mijn hoofd gezet. Vanaf dit seizoen sta ik in de basis. Het kan niet beter", glunderde de 21-jarige spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen