'Feyenoord wil Karsdorp belonen met nieuw contract'

30 september 2015, 12:04

De ontwikkeling van Rick Karsdorp is dit seizoen in een stroomversnelling terechtgekomen. De pas 20-jarige rechtsachter maakt indruk met zijn loopvermogen, snelheid en passing en dat leverde hem al een plaats in de voorselectie van Oranje op. Feyenoord is uitermate tevreden over het grote talent en wil hem graag belonen met een nieuw contract.

Feyenoord wil eerdaags met Karsdorp en diens management om tafel gaan om het over een nieuwe verbintenis te hebben. Momenteel ligt de jonge rechtsback nog tot medio 2018 vast in De Kuip. "Van zo'n gesprek weet ik zelf eerlijk gezegd nog niets af", reageert Karsdorp in het Algemen Dagblad. Hij weet wel dat hij goed bezig is. "De laatste weken gaat het lekker. Met Feyenoord en ook met mij. Daar kwam ook de voorselectie bij Oranje nog eens bij. Het is nu zaak om deze lijn door te trekken."

Karsdorp is naar eigen zeggen meer met de wedstrijden van Feyenoord, dan met een nieuw contract bezig. "Nu zondag tegen De Graafschap laten zien wat wij waard zijn. Dat is de volgende opdracht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen