PSV-talenten gelijk in Rusland, Ajax klopt Schalke 04

30 september 2015, 18:28

De talenten van PSV hebben in Rusland hun tweede wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Youth League, de Champions League voor spelers tot 19 jaar, met 0-0 gelijkgespeeld tegen CSKA Moskou. De Eindhovense beloften openden hun campagne twee weken geleden met een 0-3 thuisnederlaag tegen Manchester United.

De Ajax-talenten begonnen het tweeluik met Schalke 04 in de play-offs van de Youth League met een 2-3 overwinning in Duitsland. Abdelhak Nouri, Matthijs de Ligt en Vaclav Cerny (foto) maakten de Amsterdamse doelpunten, Fabian Reese en Paul Stieber scoorden beide een aansluitingstreffer namens Schalke 04. De return is op woensdag 21 oktober in Amsterdam.

Ajax en Schalke 04 maken deel uit van de zogeheten Domestic Champions Path van de Youth League. Hieraan nemen de beloftenkampioenen van de 32 hoogstgeplaatste landen op de UEFA-coëfficiëntenranglijst deel. Zij strijden in een knock-outsysteem om acht tickets voor een tussenronde, waaraan ook de acht nummers twee van de groepsfase deelnemen. In de tussenronde zijn in een knock-outsysteem acht tickets te verdienen voor de achtste finales van de Youth League, waarvoor de acht poulewinnaars rechtstreeks gekwalificeerd zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen