Uitblinker Fischer: "Van PSV moet gewonnen worden"

2 oktober 2015, 09:12

Viktor Fischer was donderdagavond de grote man aan de zijde van Ajax, maar de aanvaller kon zijn ploeg niet helpen aan een zege bij Molde FK. De Deen zorgde in de eerste helft voor de 1-1 en ondanks de nodige kansen bleef het bij deze stand in Noorwegen. Er is weinig tijd om te herstellen van het duel, aangezien komende zondag de kraker tegen PSV op het programma staat. Fischer is al klaar voor de topper in de ArenA.

"Het gevoel dat nu overheerst, is teleurstelling. Als je kijkt hoe Celtic-thuis en deze wedstrijd zijn gegaan, kun je gewoon niet tevreden zijn met twee punten", laat Fischer optekenen in De Telegraaf. "We hebben geluk dat Celtic en Fenerbahçe 2-2 hebben gespeeld. Daardoor ligt alles nog open", aldus de optimistische Deen

Fischer richt zich nu volledig op het belangrijke duel met PSV. "We moeten met een goed gevoel naar PSV-thuis, waarbij we deze wedstrijd niet in Noorwegen moeten vergeten, maar juist heel goed moeten analyseren. Het eerst volgende duel is altijd het belangrijkste. Dus moeten we van onze fouten leren. Van PSV moet gewonnen worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen