Blind wist niets van column Van Basten over Ajax

Jw
5 oktober 2015, 21:22

De column van Marco van Basten over de situatie bij Ajax deed flink wat stof opwaaien. De assistent van het Nederlands elftal liet zich kritisch uit over de resultaten van de Cruijff-revolutie, waarna hij vervolgens zelf de nodige kritiek over zich heen kreeg. Bondscoach Danny Blind wist naar eigen zeggen niet dat zijn assistent dit van plan was.

"Ik wist niet dat Marco die column ging schrijven over Ajax", zegt Blind over het opiniestuk in weekblad Voetbal International. "Dat is iets tussen Van Basten en de KNVB. Ik ben blij met een assistent die een mening heeft, een heldere mening. De column ging niet over de spelers en het elftal, maar over andere zaken. Het is een slechte zaak als het Nederlands elftal daardoor in het geding komt. Maar dat was in mijn ogen nu niet het geval. Ik zie dus geen probleem."

Blind wilde verder geen aandacht besteden aan de column, waar later Johan Cruijff zelf ook op reageerde en op zijn beurt weer een sneer uitdeelde aan Van Basten. "Ik ga niet op de inhoud in, ik ben hier voor het Nederlands elftal, niet voor de column van Van Basten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen