Elia was lang niet in beeld: "Dat verwijt ik mezelf"

6 oktober 2015, 09:22

In de selectie van Oranje is de naam van Eljero Elia zeer opvallend. De 28-jarige vleugelaanvaller van Feyenoord is na een lange periode van afwezigheid teruggekeerd in het keurkorps van Oranje, dat zich voorbereidt op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Kazachstan en Tsjechië.

De 28-voudig internationaal is zeer blij met zijn comeback bij Oranje. "Omdat ik weer bij de beste spelers van Nederland hoor en hier mag zijn", zegt de Feyenoorder in De Telegraaf. "Het zou geweldig zijn als ik tegen Kazachstan en Tsjechië hetzelfde kan doen als de afgelopen weken bij Feyenoord: acties maken, scoren en belangrijk zijn", aldus Elia.

De flankenflitser toont zich zelfkritisch. "Ik had veel meer interlands kunnen spelen, maar ik kijk niet meer naar het verleden en blik alleen nog maar vooruit. De mensen weten waartoe ik in staat ben. Dat ik lang niet in beeld ben geweest bij Oranje, verwijt ik mezelf. Ik kijk niet naar anderen. En ik neem mezelf heel veel kwalijk. Dat ik niet alles eruit heb gehaald. Ik had extra dingen voor mezelf moeten doen en heb met Juventus en Werder Bremen qua clubs verkeerde keuzes gemaakt", stelt Elia. "Al was elke beslissing op sportieve gronden, want ik heb nooit voor het geld gekozen. Het was me er altijd om te doen écht voetbal te spelen. Helaas werden dingen anders voorgespiegeld dan ze waren of kwamen mensen afspraken niet na. Maar nogmaals, ik steek de hand alleen in eigen boezem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen