Huntelaar: "Kansen benutten, daar schortte het aan"

10 oktober 2015, 09:21

Het is de komende dagen erop of eronder voor het Nederlands elftal. Vanavond (zaterdag) speelt Oranje in en tegen Kazachstan, die dagen later staat de ontmoeting met Tsjechië op het menu. Klaas-Jan Huntelaar beseft dat er vanavond in ieder geval gewonnen moet worden van Kazachstan, al verwacht de spits geen walkover.

De voetbaldreumes staat onderin in Groep A, met twee punten uit acht duels. Huntelaar durft echter niet te zeggen dat het een makje gaat worden voor Nederland. "Met de wetenschap van onze ontmoeting tegen ze in Amsterdam", doelt de spits op het thuisduel, dat eerder deze kwalificatiereeks in 3-1 eindigde. In de 62ste minuut scoorde Huntelaar toen de gelijkmaker, waarna Nederland het duel toch nog won. "Als die bal tegen het netje moet, hè."

De kans lijkt groot dat Huntelaar op het kunstgras in Astana in de basis begint bij Oranje, waar Robin van Persie vermoedelijk op het middenveld start. "Dat zijn zaken voor de bondscoach", houdt Huntelaar zich op de vlakte bij De Telegraaf. "Hij praat wel met ons en wij als internationals ook met hem, maar hij beslist. Het belangrijkste is dat we een goede bezetting voor het doel hebben en onze kansen benutten. Als je een beetje door deze kwalificatie heen kijkt, zie je dat het daar nogal eens aan schortte."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen