Fortuna zoekt: "Een coach zonder iPhone wordt het niet"

14 oktober 2015, 17:46

Fortuna Sittard ontsloeg vorige week coach Peter van Vossen, maar de laagvlieger in de Jupiler League heeft nog geen opvolger vastgelegd. Het doel van de club was om voor het duel van vrijdag met Jong PSV al een nieuwe coach voor de groep te hebben, maar de zoektocht is nog lang niet ten einde.

"Ik denk dat ook de wedstrijd van volgende week tegen Jong Ajax nog te vroeg komt", zegt manager voetbalzaken Charly Chudik tegen Voetbal International. "We hebben een shortlist samengesteld en een persoonlijke kennismakingsronde achter de rug met kandidaten, voor zover nodig, maar we hebben nog wel te maken met een aantal onmogelijkheden. Die liggen vooral in het financiële gedeelte. We moeten nu eerst goed kijken wat mogelijk is en zorgen dat we de juiste man aanstellen. Want we hebben reeds veel verloren dit seizoen, maar er valt vooral nog veel te winnen."

Fortuna zoekt een coach met een andere werkwijze dan Van Vossen, die met zachte hand regeerde in Sittard. "Niks ten nadele van Peter, maar het zou vreemd zijn als we exact dezelfde trainer zouden zoeken. Maar ook onze nieuwe trainer moet een people manager zijn", aldus Chudik, die tevens aangeeft dat de coach niet te oud moet zijn. "Een trainer zonder iPhone zal het vermoedelijk niet worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen