Internazionale kan ook niet winnen bij Palermo

24 oktober 2015, 22:48   Bijgewerkt: 25 oktober 2015, 00:47

Met vijf opeenvolgende overwinningen begon Internazionale na jaren van teleurstelling sterk aan het nieuwe Serie A-seizoen, maar inmiddels is de klad er een beetje ingekomen bij de ploeg van coach Roberto Mancini. Inter wist zaterdag op bezoek bij Palermo voor de vierde keer op rij niet te winnen. Het werd 1-1 in het Stadio Renzo Barbera.

Internazionale had in de eerste helft meer balbezit dan Palermo, al loste de thuisclub voor de pauze het enige schot op doel. Een treffer leverde dat echter niet op. Beide doelpunten vielen in het tweede bedrijf. Ivan Perisic bracht Inter na een uur spelen aan de leiding, door bij de tweede paal een voorzet van Jonathan Biabiany binnen te tikken. Alberto Gilardino, in het verleden speler van rivaal AC Milan, deed Inter in de 66ste minuut pijn met de gelijkmaker. De aanvaller tikte een gekraakt schot van ploeggenoot Franco Vázquez alsnog binnen. Door een rode kaart (twee keer geel) van Murillo eindigde Inter het duel met tien man.

Inter wist eerder al niet te winnen van Fiorentina, Sampdoria en Juventus. Tegen Fiorentina werd op eigen veld met 1-4 verloren, tegen Sampdoria en Juventus werd het gelijk. Inter komt door het gelijkspel wel op gelijke hoogte met koploper Fiorentina, maar dat team speelt zondag nog thuis tegen AS Roma. De Romeinen bezetten met zeventien punten de tweede plek. Palermo is met elf punten de nummer elf van de Italiaanse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen