Excelsior wint in Tilburg en drukt Willem II verder in problemen

7 november 2015, 21:52   Bijgewerkt: 7 november 2015, 22:23

In een doelpuntrijk duel heeft Excelsior in Tilburg uiteindelijk aan het langste eind getrokken. De Rotterdammers waren met 2-3 te sterk voor Willem II, dat zelfs nog twee keer op voorsprong was gekomen. Uiteindelijk was het Van Mieghem die het lot bezegelde van de Tilburgers, die daardoor in de degradatiezone blijven staan.

Daar hoopte de ploeg van Jurgen Streppel eindelijk uit te gaan komen door middel van de tweede zege dit seizoen. Het won alleen nog maar van FC Utrecht, in eigen stadion met 3-1. Bovendien wist het al vijf wedstrijden op rij niet meer te winnen en dus waren de punten hard nodig. Bij een zege zou Willem II nummer vijftien FC Twente passeren, dat eerder vanavond verloor van sc Heerenveen.

De Tricolores waren even van hun stuk gebracht, maar gingen vervolgens meteen opzoek naar een tweede treffer. Eerst werden er nog wat kansjes gemist op het kletsnatte veld in het Koning Willem II Stadion, maar vervolgens lieten de broertjes Wuytens de toeschouwers juichen. Stijn bediende zijn broer Dries met een lage voorzet en de oudste van de twee faalde niet.

Excelsior ging er met de drie punten van door en was opnieuw succesvol in een uitwedstrijd. PSV werd in Eindhoven al op 1-1 gehouden en daarna werd Roda JC in eigen huis met 1-2 verslagen. Door de zege klimt de ploeg naar de tiende plaats en is het verschil met Willem II acht punten. Voorlopig hebben hoeft Excelsior dus niet naar beneden te kijken, voor de Tilburgers zijn de problemen alleen maar groter geworden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen