Huntelaar zonder Van Persie bij Oranje: "Voelt wel raar"

Ger
10 november 2015, 15:46

Klaas-Jan Huntelaar moest bij Oranje vaak genoegen nemen met een reserverol achter Robin van Persie. Tijdens de komende oefeninterlands tegen Wales en Duitsland hoeft de spits van Schalke 04 de strijd niet aan te gaan met de Rotterdammer. Bondscoach Danny Blind besloot Van Persie vorige week te passeren.

"Dat voelt wel raar", zegt Huntelaar (32) tegen het ANP over de afwezigheid van zijn concurrent. "Net zoals het nog steeds raar is dat Nigel de Jong en John Heitinga ontbreken. Dat zijn jongens van mijn generatie. Voetballen doe je niet tot het oneindige. Maar ik heb het einde van de horizon nog niet in zicht." Huntelaar wil mee tot en met het WK van 2018 in Rusland, als Nederland zich dan tenminste wél weet te plaatsen.

"Die pijn zullen we tot en met het EK blijven voelen", refereert de oud-Ajacied aan de mislukte kwalificatie. "Het heeft vanaf het begin af aan tegen gezeten in de EK-kwalificatie. Maar geluk dwing je af en pech vaak ook een beetje. Het is niet anders, we moeten ons nu richten op de start van de WK-kwalificatie volgend jaar september."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen