Aanklager doet onderzoek naar Feyenoord, Utrecht en Ziyech

10 november 2015, 17:39

Feyenoord, FC Utrecht en FC Twente-speler Hakim Ziyech hangt een straf boven het hoofd. De KNVB meldt dinsdag via de officiële kanalen dat de aanklager betaald voetbal met een vooronderzoek is begonnen naar deze partijen.

Feyenoord is om een verklaring gevraagd vanwege het gedrag van de eigen fans in het bekerduel met Ajax, op 28 oktober. Supporters van de Rotterdamse club gooiden voorwerpen richting het speelveld/ de spelers en de assistent-scheidsrechter.

Op 1 november misdroeg een deel van de aanhang van FC Utrecht zich in het thuisduel met FC Twente. De harde kern bejegende Twente-speler Thomas Agyepong racistisch op het moment dat hij geblesseerd op de grond lag. De aanklager wil hier opheldering over van de club uit de Domstad.

Ziyech moet vrezen voor een straf omdat op tv-beelden is te zien dat hij na het thuisduel met SC Heerenveen van afgelopen zaterdag 'een obsceen gebaar' maakt in de richting van het publiek.

Feyenoord en FC Utrecht hebben tot 25 november om te reageren, Ziyech en FC Twente krijgen hiervoor tot donderdag 12 november, 10:00 uur de tijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen