Deportivo klopt Celta de Vigo in derby van Galicië

22 november 2015, 00:05   Bijgewerkt: 22 november 2015, 01:03

Celta de Vigo begon voortvarend aan het nieuwe seizoen in Spanje en kon zich zelfs even mengen in de strijd om de bovenste plaatsen, maar leed zaterdag de derde nederlaag in vier duels. Op bezoek bij Deportivo la Coruna werd de derby van Galicië met 2-0 verloren.

Lucas Pérez bracht Deportivo in de 23ste minuut aan de leiding. Nolito had drie minuten later de kans om het evenwicht te herstellen, maar hij miste een strafschop. Door een eigen goal van Jonny Castro werd het in de derde minuut van de extra tijd uiteindelijk 2-0 voor Deportivo. Celta de Vigo is met 21 punten voorlopig de nummer vier van Spanje, Deportivo, getraind door Víctor Sánchez (foto), staat met drie punten minder achtste.

Valencia kwam op het eigen Mestalla niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen laagvlieger Las Palmas. Paco Alcácer bracht de equipe uit de sinaasappelstad in de achtste minuut nog wel aan de leiding, Jonathan Viera maakte in de 57ste minuut gelijk. Valencia is met negentien punten de nummer zes van het La Liga-klassement.

Sevilla FC ging eerder op de avond met 2-0 onderuit bij Real Sociedad, door tegengoals van Agirretxe en Xabi Prieto in respectievelijk de 73ste en 77ste minuut. Europa League-houder Sevilla staat met slechts vijftien punten op de elfde positie in de Spaanse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen