Ziyech: "Van het kastje naar de muur gestuurd"

Jw
22 november 2015, 17:42

FC Twente-aanvoerder Hakim Ziyech kon zondag in de Kuip niets anders doen dan concluderen dat het een kansloze middag was geweest. De Marokkaans international liep er moedeloos bij in het veld, net zoals veel van zijn teamgenoten. Feyenoord won met liefst 5-0. 

"De doelpunten gingen er allemaal wel heel makkelijk in. Al onze fouten werden afgestraft. Dit was een heel pijnlijke wedstrijd voor ons", aldus Ziyech tegen FOX Sports. De linkspoot zag ook dat de spelers van FC Twente zonder enige hoop over het veld liepen. "Ik denk dat dat wel te zien was, bij iedereen wel. We zaten totaal niet in wedstrijd. Feyenoord heeft ons van het kastje naar de muur gestuurd."

FC Twente-trainer René Hake experimenteerde in de Kuip met Ziyech als spits. Dat was verre van een succes, ondervond de middenvelder zelf ook. "Het voelde alsof ik op een onbewoond eiland stond", zei hij daarover. 

Het verlies brengt FC Twente verder in de problemen. De Tukkers staan op de vijftiende plaats in de Eredivisie en zien de achterstand met de middenmoot verder oplopen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen