Laatste kans voor AZ: "We willen ons bewijzen"

25 november 2015, 17:49

AZ verzamelde slechts drie punten in de eerste vier groepswedstrijden van de Europa League en staat daardoor onderaan in Groep L. Toch hebben de Alkmaarders nog een kans om te overwinteren, maar dan moet er morgen (donderdag) in ieder geval gewonnen worden van nummer drie Partizan Belgrado. "Deze vijfde wedstrijd in de campagne is belangrijk voor ons", zei coach John van den Brom op de persconferentie.

De trainer beseft dat de kans op overwintering klein is. "Onze situatie is niet heel goed: we staan met drie punten onderaan in de poule. De laatste competitieduels hebben we goed gespeeld, die lijn moeten we doortrekken. Of er bij ons nu extra druk op staat? Nee. Ik heb meer het gevoel dat we ons willen bewijzen", aldus Van den Brom, die donderdagavond met Dabney dos Santos in de basis begint. Hij is de vervanger van Mounir El Hamdaoui, die niet speelgerechtigd is.

AZ zou op eigen veld bij machte moeten zijn om de Serviërs te kloppen, maar Van den Brom is op zijn hoede. "Het gevaar van Partizan ligt in de omschakeling, zoals we ook tijdens de uitwedstrijd hebben gezien. Partizan is een ploeg met een aantal spelers dat individueel het verschil kan maken. Maar het is ook niet een ploeg in vorm, daar moeten we ook eerlijk over zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen