Van Gaal vindt Europa League een grote competitie

11 december 2015, 13:29

De uitschakeling van Manchester United in de Champions League is hard aangekomen bij de mensen die de Engelse topclub een warm hart toedragen. De Mancunians zagen VfL Wolfsburg en PSV doorgaan en zijn na de winterstop veroordeeld tot de Europa League. Geen straf, vindt Louis van Gaal. De Nederlanse manager vindt dat namelijk ook een grote competitie.

Op de persconferentie in aanloop naar het duel met AFC Bournemouth kreeg Van Gaal de vraag of hij blij zou zijn als Man United dit seizoen 'alleen maar' de Europa League zou winnen. "Alleen maar?", reageerde de coach enigszins gepikeerd volgens de BBC. "Zo denk ik niet. Ik heb de Europa League al een keer gewonnen in mijn eerste seizoen bij Ajax en daar was ik heel trots op. Ik vind het een grote competitie", aldus Van Gaal.

Ondertussen maakt de Nederlander zich geen zorgen over zijn toekomst bij Man United. "Ik heb daar geen twijfels over", stelde hij. Met zijn ploeg is hij momenteel de nummer vier van de Premier League, met drie punten achterstand op koploper Leicester City. "Ik werk keihard om het maximale eruit te halen", aldus de 64-jarige Van Gaal. "Het probleem is dat we aan de verwachtingen moeten voldoen. Deze zijn erg hoog bij Manchester United."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen