Guardiola zegt sorry tegen coaches in Premier League

12 januari 2016, 08:56

Pep Guardiola kondigde onlangs zijn afscheid aan bij Bayern München en zei vervolgens dat hij de ambitie en wens heeft om komende zomer in de Premier League aan de slag te gaan. Deze uitspraken hebben een flinke geruchtenstroom teweeg gebracht en daar voelt de Spaanse oefenmeester zich schuldig door.

Guardiola heeft zijn excuses aangeboden aan de managers in de Premier league, aangezien zij minder vast op hun plek zitten door de geruchten rond de huidige trainer van Bayern. Vooral de namen van Manchester City, Manchester United en Chelsea passeren de revue als het over de toekomst van Guardiola gaat. Manuel Pellegrini (City) en Louis van Gaal (United) voelen de hete adem van de Spanjaard in de nek, terwijl Chelsea in de zomer op zoek gaat naar een opvolger van José Mourinho, die eerst op interim-basis vervangen is door Guus Hiddink.

"Het spijt me", zegt Guardiola over alle geruchten over zijn persoon. "Ik respecteer mijn collega's normaliter enorm, dit was niet mijn intentie. Sorry", aldus de oud-international, die zich nog in nevelen hult over zijn toekomst. "Ik zal mijn nieuwe club prijsgeven als ik het contract pas getekend heb."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen