Van den Brom zat te smullen: "Ik dacht echt wauw"

24 januari 2016, 17:26

John van den Brom wist zondagmiddag met AZ knap met 4-2 te winnen van Feyenoord. De trainer was na afloop van de wedstrijd door het dolle heen. Zelden heeft hij als coach zo genoten van een wedstrijd. Bovendien won hij voor de eerste keer als oefenmeester van Feyenoord. "Eens moet de eerste keer zijn."

"De jongens hebben het geweldig ingevuld", sprak Van den Brom na de keurige overwinning met een glimlach van oor tot oor bij FOX Sports. "Ik ben blij met hoe ze gespeeld hebben. Ze hebben gevochten als leeuwen. Ze hebben veel duels gewonnen, fantastische goals gemakt en veel kansen gecreëerd. Het publiek was de grote winnaar, maar het team ook. We hebben Feyenoord onze wil opgelegd. Ik heb genoten", jubelt de AZ-trainer. "Wat voetbal mooi maakt, heb je vanmiddag gezien."

De gevierde man aan de zijde van AZ was Vincent Janssen, die drie doelpunten maakte tegen zijn oude club. "Hij is belangrijk als aanspeelpunt en afmaker. Dat is geweldig. Hij ontwikkelt zich heel goed. Hij helpt het team en dan kan je als trainer lekker genieten op de bank. Dat heb ik dit seizoen nog niet echt gehad. Ik dacht echt 'wauw wat laten die gasten allemaal zien'", aldus Van den Brom.

AZ is nu de nummer tien van de Eredivisie. Komende woensdag treden de Alkmaarders in het eigen AFAS Stadion aan tegen SC Cambuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen