Ajacied Veltman begrijpt kritiek: "Het spel moet beter"

30 januari 2016, 09:59

Ajax staat na twintig speelronden bovenaan in de Eredivisie, maar van serene rust rondom de ploeg van Frank de Boer is geen sprake. Supporters verwijten de Amsterdamse ploeg dat het spel niet genoeg sprankelt en dat er niet voldoende goals worden gescoord. Verdediger Joël Veltman kan die kritiek wel begrijpen.

Ajax speelde midweeks met 0-0 gelijk tegen Heracles Almelo en won daarvoor met minimale cijfers van ADO Den Haag en Vitesse. "Bij Ajax moeten de uitslagen én het spel goed zijn. De uitslagen zijn dit seizoen in de eredivisie redelijk goed, maar het spel moet beter", zegt Veltman eerlijk in gesprek met NU.nl.

"De afgelopen drie wedstrijden hebben we ook maar twee keer gescoord", weet hij. "Dat is te weinig, al win je wel twee van de drie keer. Afgelopen dinsdag tegen Heracles creëerden we ook bijna geen kansen. Ik heb twee echt grote kansen geteld. Dat is niet genoeg."

Ondanks die problemen verwacht de international wel dat Ajax kampioen wordt. "PSV heeft ook al aardig wat punten verspeeld. Vooral tegen kleinere clubs, waar wij wel van gewonnen hebben. En al met al hebben we het tot nu toe beter gedaan, want we staan een punt voor. Maar goed, er komen voor beide clubs nog genoeg lastige wedstrijden aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen