Van Gaal zet Depay op de bank tegen Liverpool

17 maart 2016, 20:27

Memphis Depay begint vanavond (21.05 uur) op de bank bij Manchester United in de return tegen Liverpool, bij de laatste zestien van de Europa League. De Nederlandse aanvaller had vorige week in de uitwedstrijd nog een basisplaats gekregen van Louis van Gaal.

Manchester United moet op het eigen Old Trafford een 2-0 achterstand goed maken om zich te plaatsen voor de kwartfinales van de Europa League. Van Gaal heeft de jonge Marcus Rashford, die in zijn eerste twee duels gelijk vier keer scoorde, in de spits gezet. Hij wordt ondersteund door Jesse Lingard, Juan Mata en Anthony Martial. Daley Blind staat in de defensie bij Manchester United.

Opstellingen

Manchester United: De Gea; Varela, Smalling, Blind, Rojo; Carrick, Fellaini; Lingard, Mata, Martial; Rashford

Liverpool: Mignolet; Clyne, Lovren, Sakho, Milner; Henderson, Can, Coutinho; Firmino, Sturridge, Lallana

Bram Nuytinck heeft een basisplaats bij Anderlecht, dat thuis tegen Shaktar Donetsk de 3-1 nederlaag in Oekraïne moet wegwerken. Met Michel Vorm op de bank wacht Tottenham Hotspur een zware opdracht tegen Borussia Dortmund. De Londense club moet op het eigen White Hart Lane terugkomen van een 3-0 achterstand. Fenerbahçe, met Robin van Persie in de basis, verdedigt in Portugal een 1-0 voorsprong bij Sporting Braga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen