Blind geeft Janssen voorkeur boven Huntelaar

Ger
29 maart 2016, 20:18

Vincent Janssen start in de basis van het Nederlands elftal tegen Engeland. Klaas-Jan Huntelaar zit, evenals tegen Frankrijk, bij het eerste fluitsignaal op de bank. Jeroen Zoet is onder de lat de vervanger van de geblesseerde Jasper Cillessen.

Op het uitverkochte Wembley keren ook Georginio Wijnaldum, Riechedly Bazoer, Ibrahim Afellay en Memphis Depay terug in de basis. Bondscoach Danny Blind kiest in de oefeninterland voor een 4-3-3-formatie. In de verloren confrontatie met Frankrijk (2-3) liet hij Oranje nog aantreden in een 5-3-2-systeem. Daley Blind draagt de aanvoerdersband vanwege de afwezigheid van Arjen Robben en Wesley Sneijder.

Bij Engeland maakt basisspeler Danny Drinkwater zijn debuut. De middenvelder is dit seizoen met Leicester City in de Premier League hard op weg naar de titel. Zijn ploegmaat Jamie Vardy zit eveneens bij de eerste elf. De spits scoorde afgelopen zaterdag tegen Duitsland op prachtige wijze. Ten opzichte van het duel in Berlijn heeft bondscoach Roy Hodgson acht wijzigingen aangebracht in zijn opstelling.

Opstellingen

Engeland: Forster, Walker, Stones, Smalling, Rose, Milner, Drinkwater, Barkley, Lallana, Vardy, Sturridge

Nederland: Zoet; Veltman, Bruma, Blind, Willems; Wijnaldum, Bazoer, Afellay; Promes, Janssen, Memphis

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen