De Boer: "Bazoer is op dit moment minder in vorm"

Jw
20 april 2016, 20:45

Ajax begint vanavond met Thulani Serero in de basis tegen SC Heerenveen. Dat is opvallend, maar niet voor trainer Frank de Boer. Riechedly Bazoer wordt gepasseerd vanwege zijn mindere vorm, gaf de coach van de Amsterdammers voorafgaand aan het duel aan.

"Bazoer is op dit moment minder in vorm. Dan ga je kijken wat er op de bank zit en kom je uit bij Serero", legt De Boer uit in gesprek met FOX Sports. "We hebben daar overigens met elkaar een goed gesprek over gehad. Ik ben trots op hem dat hij basisspeler bij Ajax is geworden en het Nederlands elftal heeft gehaald. Maar het leven van een sporter is hard. Het gaat nu om de prijzen en ik heb het gevoel dat hij niet brengt wat hij moet brengen. Dat was eerder in het seizoen anders."

Volgens De Boer heeft het passeren van Bazoer niets met zijn gedrag in het veld te maken. "Ik ben niet geirriteerd om zijn maniertjes. Hij is wat sneller op zijn teentjes getrapt dan anderen, maar het gaat met om de kwaliteit die hij heeft geleverd in de afgelopen wedstrijden."

Ajax moet vanavond winnen in Heerenveena om de koppositie weer in handen te krijgen. PSV gaat momenteel aan de leiding in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen