Manchester United voert druk op met zakelijke zege

Jw
20 april 2016, 23:08

Manchester United doet nog altijd volop mee in de race om een Champions League-ticket. De Engelse ploeg van trainer Louis van Gaal won woensdagavond van Crystal Palace (2-0), waardoor de druk op Arsenal wordt opgevoerd. Het verschil met The Gunners is nu nog maar één punt, al heeft de concurrent nog wel een wedstrijd meer tegoed.

Damien Delaney schoot Manchester United al vroeg in de wedstrijd onbedoeld te hulp. De ervaren verdediger (34) schoof een voorzet van Matteo Darmian in het eigen doel (0-1). De rechtsback van Manchester United leverde hier nog de assist, maar was na de rust zelf ook trefzeker. De Italiaan, afgelopen zomer aangetrokken, maakte zijn eerste doelpunt in het shirt van United.

Bij Manchester United begon Daley Blind in de basis en viel Memphis Depay 25 minuten voor tijd in. De achterstand op rivaal Manchester City is verkleind tot twee punten, Arsenal komt nog in actie en kan het gat weer naar vier punten brengen.

West Ham United heeft de grootmachten die strijden om plek drie en vier ook nog in het vizier. The Hammers schreven drie punten bij dankzij een 3-1 overwinning op Watford. Opvallend was dat er liefst drie strafschoppen werden gegeven, twee aan West Ham en één aan Watford.

Liverpool haalt uit

Liverpool heeft een ruime overwinning geboekt in de Premier League. De ploeg van trainer Jürgen Klopp won op het eigen Anfield Road met 4-0 van Everton. Divock Origi, Mamadou Sakho, Daniel Sturridge en Phillippe Coutinho verzorgden de treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen