Beker- en CL-finale 'realistisch streven' voor Arjen Robben

26 april 2016, 11:06

De terugkeer van Arjen Robben bij Bayern München komt in zicht. De Nederlander staat zes weken aan de kant met een spierblessure, maar kan toewerken naar een mooi slotstuk van het seizoen. Volgens zijn persoonlijke fitnesstrainer is de bekerfinale tegen Borussia Dortmund op 21 mei een realistisch streven.

"Als alles normaal verloopt, kan Arjen eind deze week of begin volgende week de groepstraining hervatten", aldus Hub Westhovens in Bild. "De duels in de halve finale van de Champions League met Atlético komen te vroeg, want we willen niets forceren. Maar de bekerfinale is zeker haalbaar." Ook in de Champions League-finale op 28 mei moet Robben dus kunnen spelen, mocht Bayern de ploeg van Diego Simeone weten af te schudden.

Het is al de derde keer in het seizoen 2015/2016 dat Robben aan de kant staat met een blessure. Hij stond voor het laatst op het veld in de topper tegen Borussia Dortmund (0-0) op 5 maart van dit jaar. Bayern is nog in de race voor drie prijzen. Het elftal van Pep Guardiola heeft zeven punten voorsprong op Dortmund in de strijd om de landstitel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen