FC Twente bereikt akkoord met vier ex-bestuurders

Ger
26 april 2016, 18:05

FC Twente heeft een belangrijke horde op weg naar licentiebehoud genomen. De Enschedese club laat op de eigen website weten overeenstemming te hebben bereikt met ex-voorzitters Joop Munsterman en Aldo van der Laan en oud-commissarissen Hein Trebbe en Hennie ten Hag over een financiële afronding.

"Dit akkoord betekent een belangrijke stap in de nieuwe toekomst van FC Twente, ook al omdat het een van de voorwaarden is voor het kunnen inroepen van de gemeentelijke garantstelling", zegt interim-directeur Onno Jacobs. "Met de financiële bijdragen die hiermee worden geleverd door deze  ex-functionarissen laten zij zien dat de club hen zeer ter harte gaat. Wij hopen hiermee ook definitief een streep te kunnen zetten onder het verleden, want uiteindelijk telt er maar een ding: het voortbestaan van FC Twente."

Al in december was een akkoord bereikt met de betrokken ex-functionarissen, maar door latere ontwikkelingen moest het akkoord worden herzien. Nu de financiële afronding alsnog is beklonken, komt er een eind aan de periode van eigen onderzoek bij Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen