FC Twente-coach Hake: "Niet naïef zijn tegen Ajax"

29 april 2016, 16:24

Op bestuurlijk vlak gebeurde er deze week van alles bij FC Twente, maar op sportief terrein staat er niets meer op het spel voor de Tukkers. Dankzij een goede reeks in het nieuwe kalenderjaar zijn ze al zeker van handhaving op het hoogste niveau. Niettemin mikt coach René Hake op een goed resultaat in de uitwedstrijd tegen titelkandidaat Ajax van komende zondag.

"Dat geeft de wedstrijd van zondag ook voor ons een bijzondere lading", zegt Hake op de clubwebsite over de spannende titelrace waarin opponent Ajax met PSV is verwikkeld. "Al zijn wedstrijden tegen Ajax altijd topwedstrijden, zeker voor een club als FC Twente. We kunnen vrijuit voetballen, maar dat betekent zeker niet dat we de poorten open gooien, dat zou heel naïef zijn. Voor ons valt er namelijk ook veel te winnen. Op de ranglijst over 2016 staan we op een vierde plaats. Na de winter hebben we een goede reeks neergezet en dat willen we doortrekken en niet zo maar weggeven. We spelen nog twee mooie wedstrijden dit seizoen, waarbij voor de tegenstander nog veel op het spel staat. Dat is altijd beter dan wanneer dat niet het geval is. Bovendien wil je de duizend supporters in het uitvak absoluut wat bieden."

Hakim Ziyech keert bij FC Twente terug van een schorsing, Joachim Andersen ontbreekt vanwege ziekte in de Amsterdam ArenA. Peet Bijen is de vervanger van de verdediger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen