FC Twente levert laatste gegevens aan bij KNVB

30 april 2016, 11:36

FC Twente krijgt op 9 mei te horen of het de proflicentie mag houden. De Tukkers hebben zaterdag de laatste gegevens aangeleverd bij de licentiecommissie van de KNVB in Zeist, die zich over de zaak gaat buigen. Alle documenten moesten uiterlijk morgen (zondag) bij de KNVB zijn.

Eerder deze week werd het crediteurenakkoord getekend. Daarnaast werd bekend dat ondernemers uit de regio garant staan voor een bedrag van ongeveer 12 miljoen euro. Verder veranderde FC Twente de structuur van het bestuur, een aanbeveling die voortvloeide uit het onderzoek van Ben Knüppe.

"Er is de afgelopen tijd met man en macht gewerkt, letterlijk dag en nacht", aldus interim-directeur Onno Jacobs op de clubwebsite. "Met als resultaat dat we gisteren en vandaag alle gegevens, naar beste vermogen, hebben aangeleverd bij de KNVB-licentiecommissie. De steun die FC Twente in deze loodzware periode uit vele hoeken heeft gekregen is echt geweldig. De regio is als een blok achter de club blijven staan. Het is nu aan KNVB-licentiecommissie om alles te wegen en uiteindelijk tot een oordeel te komen. We wachten dat oordeel af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen