Hummels reageert: "Grootste onzin die ik gehoord heb"

30 april 2016, 18:40

In Duitsland is men deze week in de ban van de mogelijke transfer van Mats Hummels van Borussia Dortmund naar Bayern München, maar de hardnekkige geruchten zijn nu min of meer de kop ingedrukt door de centrale verdediger zelf. Na de 5-1 overwinning van Dortmund op VfL Wolfsburg reageerde de captain op alle berichten omtrent zijn persoon.

Hummels werd wegens de geruchten over een Bayern-overstap uitgefloten in het Signal Iduna Park, waar Dortmund zaterdagmiddag met 5-1 van VfL Wolfsburg won. De fans van Die Borussen zouden het hem duidelijk niet in dank afnemen als hij naar Bayern zou gaan. Het is echter de vraag of dit gaat gebeuren. "Of ik mezelf heb aangeboden bij Bayern? Ik heb me nergens aangeboden. Het is de grootste onzin die ik ooit gehoord heb", maakte Hummels duidelijk tegenover Duitse media.

Mocht Hummels tóch naar Bayern verkassen, dan treedt hij in de voetsporen van Robert Lewandowski en Mario Götze. Het tweetal maakte in de afgelopen jaren al de pikante overstap naar de Beierse rivaal.

Dortmund-directeur Hans-Joachim Watzke zei eerder deze week dat een transfer van Hummels naar Bayern 'aannemelijk was' en Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/296747/rummenigge-bevestigt-interesse-van-bayern-in-hummels/,_blank,beaamde] later dat zijn club interesse had in de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen