"Ik schrijf geschiedenis, de cijfers spreken voor zich"

3 mei 2016, 11:59

Cristiano Ronaldo neemt het morgen met Real Madrid op tegen Manchester City voor een plek in de finale van de Champions League. De Portugees staat al op zestien treffers in het miljoenenbal dit seizoen, waarmee hij zijn totaal op 93 bracht. Ronaldo is vereerd dat hij all-time topscorer is van het belangrijkste clubtoernooi ter wereld.

"Dat is een voorrecht, ik ben daar erg blij mee. Het is een speciaal toernooi, eentje waar ik gek op ben, evenals Real Madrid. Ik heb de beker tweemaal gewonnen en uiteraard wil ik dat vaker doen. Niet alleen de fans houden van het toernooi, maar ik ook", zo zegt Ronaldo op de officiële website van de UEFA. "Ik geniet het meest van doen waar ik van houd: voetballen. Het publiek iets voorschotelen waar ze van genieten. En scoren, dat is prachtig. 'Genieten' is een woord dat ik onderstreep, omdat het voetbal is: vreugde, passie en ook tegenspoed, op z'n tijd."

"Toen ik nog bij Sporting Lissabon speelde, keek ik al ver vooruit: naar het nationale elftal bijvoorbeeld. Een echt idool had ik nooit. Ik geloofde er al in dat het mogelijk zou zijn om te spelen voor een grote club. Vanaf toen ging het snel. Ik tekende bij Manchester United en later bij Real", aldus Ronaldo. "Ik twijfel er niet aan dat ik voetbalgeschiedenis schrijf. Of mensen het nou leuk vinden of niet, mijn cijfers spreken voor zich. Ik hoor daarbij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen