Robben baalt: "Het is een klotejaar, ik ben er klaar mee"

3 mei 2016, 21:00

Arjen Robben is teleurgesteld en gefrustreerd dat hij al bijna twee maanden sukkelt met een bijbeenblessure. Hij hoopt dit seizoen nog in actie te komen voor Bayern München, maar hij weet niet zeker of dat gaat lukken. Dat liet de buitenspeler weten voorafgaand aan het duel van Bayern met Atlético Madrid.

"Ik heb nog steeds problemen, dit duel komt helaas te vroeg voor mij", zei Robben tegen SBS6. "Het is maar de vraag of ik aan het einde nog een rol kan spelen. Mochten we de finale halen, dan geef ik vol gas om dat te halen." Op 21 mei kruist Bayern in de bekerfinale de degens met Borussia Dortmund. Het is onduidelijk of de aanvaller in die wedstrijd zijn opwachting kan maken. "Ik moet me nu focussen op de bekerfinale, al weet ik niet of dat realistisch is."

Het is duidelijk dat Robben behoorlijk baalt van zijn kwetsuur. "Het is waardeloos. Ik ben er goed klaar mee, met alles. Ik mag niet vloeken, maar het is wel een klotejaar eigenlijk. Mijn herstelperiode verliep goed, maar toen kreeg ik een kleine terugslag", baalt de buitenspeler van de Duitse grootmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen