Schreuder: "Geen kwaad woord over FC Twente"

Jw
8 mei 2016, 09:12

Alfred Schreuder heeft geen rancune richting FC Twente. De 43-jarige trainer, momenteel assistent bij het Duitse Hoffenheim, werd aan het begin van dit seizoen ontslagen als hoofdtrainer van de Tukkers. Hij blikt terug op zijn tijd in Enschede en doet dat vooral vanuit een positief opzicht.

"Ik ben weg, vol goede moed. Ik heb er veel van geleerd, ik heb een fantastische tijd gehad. Van mij geen kwaad woord over Twente", zegt hij in gesprek met RTV Oost.

Schreuder's positie werd onhoudbaar, met name bij de fans, toen FC Twente uit de eerste vier wedstrijden één punt had verzameld. Ik denk dat we in een hele moeilijke situatie hebben gezeten met de club, waar ik het gewoon niet kon redden en ik denk dat niemand het had gered. Dat is ook geen schande. Voor mezelf een groot leerproces geweest en ik heb er veel van geleerden we gaan nu vol energie weer verder met Hoffenheim", vervolgt hij.

Schreuder volgt zijn oude ploeg nog altijd vanuit Duitsland. "Ja zeker, natuurlijk dat laat je niet los. Het blijft voor mij een fantastische club. Met mensen binnen de club heb ik nog wel contact. Zeker die dicht bij het elftal stonden en natuurlijk volg ik het op de voet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen