PSV hoopt met Narsingh en Locadia in basis op wonder

8 mei 2016, 13:29

Op de laatste dag in de strijd om het kampioenschap van Nederland moet PSV hopen op een mirakel. De Eindhovenaren moeten zelf winnen bij PEC Zwolle en zijn dan ook nog afhankelijk van Ajax, dat dan punten moet morsen in de uitwedstrijd tegen De Graafschap. PSV en PEC Zwolle krijgen te maken met scheidsrechter Pol van Boekel, die om 14.30 uur voor de aftrap fluit.

In de basisopstelling van PSV staan Luciano Narsingh en Jürgen Locadia op de flanken in de voorhoede geposteerd, wat inhoudt dat trainer Phillip Cocu geen plek heeft ingeruimd voor Gastón Pereiro en Maxime Lestienne. Davy Pröpper keert terug in de basis, waardoor Adam Maher weer in de dug-out zal zitten. Jorrit Hendrix is nog niet inzetbaar bij PSV.

Aan Zwolse zijde valt op dat niet Mickey van der Hart, maar Kevin Begois onder de lat staat. Van der Hart heeft wat fysieke klachten. Verder kiest coach Ron Jans voor een vrij defensief middenveld, met Wout Brama, Rick Dekker en Ouasim Bouy. Abdel El Hasnaoui moet zich schikken in een rol als reserve. Stef Nijland kampt nog met enkelklachten en is er net als Ryan Thomas, Thanasis Karagounis, Mustafa Saymak en Bart Schenkeveld nog niet bij.

Opstellingen

PEC Zwolle: Begois; Van Polen, Marcellis, Lam, Van Hintum; Brama, Dekker, Bouy; Menig, Veldwijk, Becker.

PSV: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Willems; Guardado, Pröpper, Van Ginkel; Narsingh, De Jong, Locadia.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen