Cambuur blijft samenwerken met Manchester City

9 mei 2016, 20:12

Ondanks de degradatie naar de Jupiler League blijft SC Cambuur ook komend seizoen samenwerken met voetbalgrootmacht Manchester City. Volgens technisch directeur Henry van der Vegt is de kans groot dat er komend seizoen weer een huurling van City in Leeuwarden speelt.

"We hebben al een aantal keer contact gehad", vertelt de geplaagde directeur aan VI. "Wij zijn erg tevreden over de samenwerking, maar Manchester City ook. Jack Byrne was afgelopen seizoen de City-huurling met de meeste speelminuten. Albert Rusnak heeft via Cambuur een transfer kunnen maken naar FC Groningen. We zijn in gesprek en ik acht de kans groot dat er weer een speler komt. Het moet alleen wel van beide kanten passen."

Van der Vegt laat weten dat hij niet bang is voor een mogelijk vertrek van Erik Bakker en Sander van de Streek, twee spelers die over een doorlopend contract beschikken. "Dat zijn Eredivisie-waardige spelers, maar wij hoeven niemand te verkopen. We willen met een zo sterk mogelijk elftal de Jupiler League in."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen