Andersen de play-offs in: "Willem II blijft in Eredivisie"

9 mei 2016, 23:56

Waar voor de meeste eredivisiespelers de zomervakantie al is begonnen, moeten enkele ploegen nog langer door voor het spelen van nacompetitie. Zo ook Willem II, dat vrijdag aan de play-offs begint met een uitduel bij Almere City FC. Hoewel de Tilburgers het moeilijk hebben, verwacht Lucas Andersen dat zijn ploeg in de Eredivisie blijft.

De huurling van Ajax baseert zijn vertrouwen op de zege van afgelopen zondag op Roda JC (2-3). "Dat geeft ons wel vertrouwen voor de play-offs", zegt de technicus tegen VI. "We hebben een moeilijke fase gehad. Daarom was het van het grootste belang om het seizoen toch goed af te sluiten. Het is een goed teken dat we in een uitwedstrijd drie keer hebben gescoord. In dat opzicht twijfel ik er niet aan dat we dat ook in de play-offs kunnen laten zien. Willem II blijft in de Eredivisie, die overtuiging heb ik."

Wat Andersen, die nog eigendom is van Ajax, na dit seizoen gaat doen is nog onduidelijk. "Ik zie wel wat de toekomst brengt. Ik wil voetballen. En als dat niet bij Ajax kan, dan graag ergens anders."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen