West Ham gaat stadionverboden uitdelen na busaanval

11 mei 2016, 09:11

West Ham United gaat hard optreden, na de ongeregeldheden die dinsdagavond plaatsvonden voor de thuiswedstrijd tegen Manchester United. De spelersbus van de tegenstander van The Hammers werd aangevallen, waardoor de aftrap van het laatste duel op Upton Park met drie kwartier uitgesteld moest worden.

"We zijn ons ervan bewust dat er supporters waren die zich niet goed gedragen hebben en dat de spelersbus van Man United beschadigd werd", zo klinkt het in een statement van West Ham. "We gaan de incidenten samen met de politie onderzoeken. Het is niet acceptabel. We gaan ons best doen om de schuldigen te identificeren en zullen daarna stadionverboden uitdelen", meldt de club uit het oosten van Londen.

West Ham nam met een 3-2 overwinning op Man United afscheid van Upton Park, dat 112 jaar lang de thuisbasis was van de huidige nummer zes van de Premier League. "Het was een geweldige avond vol met memorabele momenten. 99 procent van de fans heeft zich voorbeeldig gedragen", beklemtoont de Londense club.

De bus van Man United arriveerde een uur later dan gepland bij Upton Park. "Het was geen pretje, maar we zijn er", zei Wayne Rooney bij aankomst. Hij wilde er verder niet veel over kwijt. "Ik ben er zeker van dat jullie de foto's wel zullen zien. Het is niet aan mij om er iets over te zeggen, al is het natuurlijk wel jammer. Dit wordt een speciale avond voor West Ham, maar ik ben er zeker van dat de club teleurgesteld zal zijn over wat de fans gedaan hebben", vervolgde de captain van de club van manager Louis van Gaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen