Van de Looi: "Tweede helft waren we het een beetje kwijt"

Jw
12 mei 2016, 22:40

FC Groningen-trainer Erwin van de Looi was na afloop tevreden met de minieme zege op Heracles Almelo. Volgens de coach van de noorderlingen liet zijn ploeg de tegenstander uit Twente in de wedstrijd komen. "Al hebben we wel terecht gewonnen."

"In de tweede helft was een aantal spelers het helemaal kwijt. Daardoor maakten we Heracles wel sterk. Er waren een paar momenten waarbij we zomaar de bal weggaven. Ik kan me voorstellen dat mijn collega denkt dat er meer had in gezeten voor hem", aldus Van de Looi in gesprek met FOX Sports. "Het blijft een gevaarlijke uitslag. Dat is nou eenmaal zo. We weten wat we daar moeten doen: gelijkspelen of winnen."

Voor de Groningers besliste Rasmus Lindgren opnieuw de wedstrijd. Dat deed hij afgelopen zondag in de Eredivisie ook al. Van de Looi is dan ook blij met zijn routinier. "We hebben een makkelijk scorende centrale verdediger, die zie je niet zo vaak tegenwoordig. Ze hebben het al over zijn wondersloffen, maar hij staat op dit moment elke keer op de goede plek of scoort uit een vrije trap. Ik adviseer hem om zo lekker door te gaan", lacht de vertrekkende coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen