NAC onderuit bij Eindhoven, Go Ahead verslaat VVV

13 mei 2016, 21:53   Bijgewerkt: 13 mei 2016, 22:54

Go Ahead Eagles en FC Eindhoven staan halverwege het tweeluik in de voorlaatste ronde van de nacompetitie op voorsprong tegen respectievelijk VVV-Venlo en NAC Breda. Beide ploegen zegevierden vrijdag in de eerste ontmoeting op eigen veld met 1-0.

In het Jan Louwers Stadion viel lange tijd weinig te genieten bij het eerste duel tussen Eindhoven en NAC. Kansen waren schaars, maar gescoord werd er uiteindelijk wel. Op fraaie wijze, bovendien. Gervane Kastaneer ramde de bal in de 71ste minuut na een goede aanname van buiten het penaltygebied achter de verraste NAC-keeper Jelle ten Rouwelaar. De sluitpost was tien minuten later wel alert toen Wimilio Vink een doelpoging waagde. Het met weinig overtuiging spelende NAC Breda wist amper gevaar te stichten voor het Eindhoven-doel.

De returns zijn komende maandag. De winnaar van Go Ahead - VVV neemt het in de laatste ronde van de play-offs op tegen de beste van het tweeluik tussen De Graafschap en MVV, terwijl FC Eindhoven of NAC Breda met Willem II of Almere City FC om een eredivisieticket gaat strijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen