VVV buigt ondanks knappe comeback voor Go Ahead

16 mei 2016, 16:29   Bijgewerkt: 16 mei 2016, 16:59

Go Ahead Eagles is in één van de twee finales van de nacompetitie de tegenstander van De Graafschap. Na de 1-0 zege van vorige week in Deventer speelde het team van Hans de Koning maandag met moeite 2-2 gelijk tegen VVV-Venlo. Daardoor gaat de nummer vijf van de reguliere competitie verder in de play-offs en is de nummer twee uitgeschakeld.

Go Ahead zat maandagmiddag al snel op rozen in Limburg. Leon de Kogel, dit seizoen van grote waarde voor de club, kegelde al na twaalf minuten de bal in het doel. De spits, die afgelopen vrijdag de enige goal maakte, schoot met een knappe volley de 0-1 op de borden in Venlo. Daardoor leek het tweeluik beslist te zijn, maar de formatie van Maurice Steijn kwam nog voor rust knap terug in de wedstrijd.

In een tijdsbestek van drie minuten, tussen de 40ste en de 43ste minuut, boog VVV de achterstand om in een 2-1 voorsprong. Topschutter Ralf Seuntjens verzilverde vijf minuten voor rust een penalty, waarna Gianluca Nijholt drie minuten later met een mooie kopbal de 2-1 scoorde. De middenvelder maakte zijn treffer na een uitstekende voorzet van Johnatan Opoku.

[photo,97960,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen