Huntelaar rekent niet op zomers vertrek bij Schalke

Jw
17 mei 2016, 08:03

Een terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar naar Ajax lijkt vooralsnog niet aan de orde. De 32-jarige spits van Schalke 04 heeft in een interview met het Duitse blad Kicker aangegeven geen plannen te hebben om komende zomer een transfer te maken.

Op de vraag of een vertrek aanstaande is, antwoordt Huntelaar: "Nee, daar ga ik niet vanuit. Ik ga genieten van mijn vakantie en mijn lichaam rust geven. Daarna ben ik weer klaar voor het volgende seizoen."

Huntelaar werd de afgelopen maanden veelvuldig gelinkt met zijn oude club Ajax. Toch lijkt de gelouterde goalgetter daar nog niet klaar voor. Met twaalf doelpunten in 31 Bundesliga-wedstrijden (drie assists) was het echter ook geen topseizoen. "Dat is een redelijke score en was mijn minimale doel, maar ik verwacht meer van mezelf. Maar dat het niet helemaal is gelukt, heeft ook te maken met hoe we spelen. Het was dit seizoen zeker niet gemakkelijk voor me. Niet voor mij, maar ook niet voor de anderen."

Ajax-trainer Frank de Boer is een groot fan van Huntelaar, met wie hij nog samenwerkte bij het Nederlands elftal. De 45-jarige oefenmeester stopt echter na 5,5 seizoenen als trainer van de Amsterdamse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen