Oefenduel voelt niet als allerlaatste duel voor De Boer

18 mei 2016, 13:17

Aan alles komt een einde en dat geldt ook voor het tijdperk van Frank de Boer als trainer van Ajax. Afgelopen dinsdag beleefde de oud-international zijn laatste training en persconferentie bij de Amsterdamse topclub, vanmiddag (woensdag) speelt hij voor de laatste keer een wedstrijd met Ajax. De Chinese laagvlieger Liaoning Whowin is de tegenstander.

Hoewel het de laatste wedstrijd is voor De Boer, voelt dat niet echt zo voor de coach. "Het duel met De Graafschap was eigenlijk de allerlaatste, dit niet. Toen ging het ergens om, hier gaat het alleen om de eer. Je kan hier geen prijs winnen of verliezen. Het is wel de laatste, maar zo voelt het qua spanning niet", zegt de vertrekkende trainer van Ajax bij het officiële videokanaal van de club die hij gaat verlaten.

Ten overstaan van veel Chinese journalisten kreeg De Boer of hij ooit in het Aziatische land werkzaam zou willen zijn. "Op dit moment niet. Ik wil het liefst in een van de grote competities in Europa aan de slag", aldus de oefenmeester, die wel een tip had voor de Chinezen. "Geef jonge talenten de kans en zorg voor een mooie mix met ervaren spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen