"Een finale is leuk, maar nu willen we winnen ook"

18 mei 2016, 15:53

Na een prachtige zondag, waarop er na verlenging met 5-1 van FC Groningen gewonnen werd, ligt de focus bij Heracles Almelo volledig op de finale van de play-offs om Europees voetbal. Donderdagavond ontvangen de Almeloërs FC Utrecht in het eigen Polman Stadion, drie dagen later volgt de return in de Utrechtse Galgenwaard.

Trainer John Stegeman heeft tegen Utrecht alleen geen beschikking over de geblesseerde Dario Vujicevic (lies/buikwand) en Gonzalo Garcia (knie). "Voor de rest is iedereen fit", zegt hij op de clubwebsite. "Ik heb nog niet met de spelers gesproken over de opstelling, dus daar kan ik nu nog niks over zeggen."

Stegeman komt met een cliché op de proppen. "Het zijn twee finales, daar bereiden we onze ploeg goed op voor", stelt de keuzeheer van de Heraclieden. "We moeten morgenavond knallen, we kunnen iets moois presteren met elkaar. We willen graag winnen, al zal dat niet gemakkelijk zijn want FC Utrecht is een goede ploeg. We denken niet in scenario's, eerst maar eens de thuiswedstrijd en dan kijken we wel verder richting zondag. Aan het einde van de rit moeten we aan de goede kant van de score staan, maar ook dit is weer een fifty-fifty-wedstrijd. De kwaliteiten van beide ploegen liggen dichtbij elkaar, het wordt op details beslist. Een finale is leuk, maar nu willen we m ook winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen