Ajax sluit stap naar internationaal sporttribunaal niet uit

Ger
19 mei 2016, 08:04

Ajax wil niet uitsluiten dat het de gang maakt naar het internationaal sporttribunaal CAS naar aanleiding van de voorgenomen degradatie van FC Twente. De timing van de straf voor de Enschedeërs pakt zuur uit voor de Amsterdamse club. Als alle uitslagen van Twente dit seizoen waren geschrapt, was namelijk niet PSV maar Ajax als kampioen de boeken in gegaan.

De Amsterdammers speelden bij Twente gelijk (2-2), terwijl de Eindhovenaren twee keer van de Tukkers wonnen. Als alle resultaten van de equipe van trainer René Hake kwamen te vervallen, zou Ajax op doelsaldo eerste zijn geworden. De kans dat de uiteindelijke nummer twee van de ranglijst naar de rechter of het sporttribunaal stapt, is momenteel echter nihil, maar directeur Edwin van der Sar wil dat nog niet voor honderd procent uitsluiten.

"Het is hier middernacht en ik ken de uitleg van de KNVB nog niet. Ook wil ik het graag bespreken met mijn collega's in de directie", aldus Van der Sar in De Telegraaf. De oud-doelman verblijft met Ajax momenteel in China.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen