Bayern-aanwinst Sanches sloeg aanbieding United af

Jw
23 mei 2016, 17:59

Manchester United heeft een blauwtje gelopen bij Renato Sanches. Dat maakte de 18-jarige speler zelf min of meer bekend door te vermelden dat hij een aanbieding op zak had van de Engelse topclub. Volgens het Portugese toptalent lijkt zijn nieuwe club Bayern München echter veel meer op Benfica, wat de doorslag gaf.

Sanches maakt deze zomer voor 35 miljoen euro de overstap naar Bayern München, waarna het bedrag door bonussen zelfs kan oplopen richting 80 miljoen. Daarmee waren de Duitsers slagvaardiger dan de Engelsen. "Manchester United deed ook een aanbieding. Ik denk dat, dat ook wel bekend was. Ik heb voor Bayern gekozen, omdat ik vergelijkingen zie met Benfica. Het is een groot stadion en de omgeving is ook vergelijkbaar. En bij Bayern ga ik voor de prijzen spelen", zo motiveerde de jongeling bij een promotie-evenement zijn keuze.

Sanches is dit seizoen te bewonderen op het EK. Hij werd geselecteerd voor het Portugese nationale elftal, waarin Cristiano Ronaldo natuurlijk nog altijd de onbetwiste sterspeler is. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen