Siem de Jong sluit terugkeer naar Ajax niet uit

Jw
23 mei 2016, 19:36

Siem de Jong kijkt na de degradatie met Newcastle United uit naar een nieuwe club. De 27-jarige aanvaller heeft zijn vizier gericht op een uitdaging buiten de Nederlandse grenzen, maar sluit in een interview een terugkeer naar Ajax toch niet uit.

"Ik denk over alles na. Als de club zegt dat ik verkocht of verhuurd mag worden, moet ik kijken naar alle mogelijkheden. Ik ken Nederland natuurlijk en Ajax zal altijd een optie blijven. Peter Bosz? Ik heb hem wel eens gesproken, maar nog nooit onder hem gewerkt. Volgens mij houdt hij van goed voetbal en verzorgd spel. Dat past bij mij", gaat De Jong tegenover FOX Sports in op de Amsterdamse optie.

Siem de Jong, wiens broer Luuk bij PSV speelt, hoopt echter op een buitenlandse club. Toch is speeltijd voor hem het belangrijkste. "Ik wil weer spelen, in een ritme komen. Het zal niet makkelijk zijn voor mij om de clubs voor het uitzoeken te hebben. Ik hoop op een goede oplossing."

De Jong maakte in 2014 de overstap naar Newcastle United, maar werd daar mede door zware blessures nooit een groot succes in Engeland. In de afgelopen maanden moest hij het voornamelijk doen met een rol als invaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen