Heracles-spits Weghorst denkt na over stap hogerop

Jw
23 mei 2016, 21:15   Bijgewerkt: 5 december 2023, 06:48

Heracles Almelo behaalde deze week Europees voetbal, maar of het in de zomer de sleutelspelers kan behouden is nog maar de vraag. Aanvalsleider Wout Weghorst dacht rondom de huldiging in Almelo hardop na over een transfer.

"Dit is uniek voor de club. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat dit gebeurt. Dat is hartstikke mooi. Voor mij is dit net zo uniek. Het voelt als een prijs en dit is de eerste in mijn loopbaan. Als je dit met deze club kunt bereiken, mag je daar heel trots op zijn", zegt Weghorst terecht in gesprek met NOS.

"Het is een optie dat Heracles met mij Europa in gaat", lacht de spits, die in de winterstop nog dichtbij een transfer naar Cardiff City was, vervolgens. "Er is wel de nodige interesse uit het binnen- en buitenland. Ik heb niet het gevoel dat ik hier weg moet, maar ik ben wel iemand die erg ambitieus is. Ik wil ontdekken waar mijn plafond ligt. Als er een kans voorbij komt en het gevoel is goed, dan zou een transfer een optie kunnen zijn. Maar eerst ga ik lekker feest vieren."

Weghorst was dit seizoen in 37 competitiewedstrijden goed voor veertien doelpunten. Naar verluidt heeft AZ concrete interesse in de 1.97 meter lange aanvaller, die Eredivisie-topscorer Vincent Janssen bij een transfer mogelijk gaat opvolgen. "AZ is een mooie club, maar ik ga er niet te veel uitlatingen over doen", zei Weghorst daarover tegen FOX Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen