Pröpper adviseert over Twente: "Objectieve mening"

24 mei 2016, 08:41   Bijgewerkt: 24 mei 2016, 10:49

Voordat er uitsluitsel komt over de degradatie van FC Twente, wacht de licentiecommissie van de KNVB op een advies van de Centrale Spelersraad, een initiatief van de Vereniging van Contractspelers (VVCS). Die CSR, bestaande uit spelers uit de Eredivisie en Jupiler League, verwacht deze week met een niet-bindend advies te komen.

"We gaan zeker met een advies komen", geeft VVCS-voorzitter Danny Hesp aan in De Telegraaf. "Nu we ook met de licentiecommissie hebben gesproken, kunnen we aan de slag. Ik verwacht dat er wat dat betreft deze week wel uitsluitsel komt."

Opvallend genoeg is Robin Pröpper één van de leden van de CSR. De aanvoerder van De Graafschap, die zich met zijn club handhaaft in de Eredivisie als FC Twente degradeert, moet dus meedenken over een advies dat zijn eigen toekomst in sterke mate bepaalt.

De vraag is dan ook in hoeverre Pröpper in staat is een mening te verkondigen die los staat van de belangen van zichzelf en zijn club. Hesp verwacht op dat vlak geen problemen. "Robin is een verstandige jongen. Ik ga ervan uit dat hij een objectieve mening kan geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen