'Fischer op weg naar promovendus Middlesbrough'

24 mei 2016, 12:21   Bijgewerkt: 24 mei 2016, 13:29

Viktor Fischer staat op het punt een contract te tekenen bij Middlesbrough, zo meldt De Telegraaf. Volgens de krant is de 21-jarige vleugelspeler met zijn zaakwaarnemer Sören Lerby op weg naar Engeland om de laatste plooien glad te strijken.

Fischer was op trainingskamp met het nationale elftal van Denemarken, maar wil eerst de transfer afronden en heeft daarom het Deense kamp tijdelijk verlaten. Ajax en Middlesbrough zouden in een eerder stadium al een akkoord hebben bereikt over de transfersom van vijf miljoen euro, exclusief bonussen.

Fischer was in 79 competitieduels voor Ajax 24 maal trefzeker. Tien van zijn goals produceerde hij in het seizoen 2012/2013, maar in de jaren die volgden wist hij, mede vanwege blessureleed, nooit een heel seizoen lang basisspeler te worden.

Mocht de transfer naar Middlesbrough worden afgerond, dan zal Fischer uitkomen in de Premier League. Middlesbrough werd dit seizoen tweede in het Championship, met 89 punten uit 46 wedstrijden, waardoor het recht heeft op promotie naar het hoogste niveau in Engeland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen