NEC stelt doelstelling wederom vast op handhaving

29 mei 2016, 20:00

Ondanks de tiende plek van afgelopen seizoen probeert NEC Nijmegen iedereen met beide voeten op de grond te houden. Algemeen directeur Bart van Ingen laat weten dat handhaving het komende jaargang de doelstelling is.

"We zijn vooral trots op afgelopen seizoen, omdat ook toen handhaving de doelstelling was. Maar we zijn tiende geworden, met evenveel punten als Vitesse. We hadden een budget van 3,5 miljoen euro, dat gaat aankomend seizoen terug naar drie miljoen euro", vertelt Van Ingen aan Omroep Gelderland.

"In eerste instantie gaan we dus voor handhaving, maar we gaan op een energiek, innovatieve wijze een selectie samenstellen, die kan verrassen." Van Ingen verwacht veel van de nieuwe trainer Peter Hyballa en technisch manager Danny Hoekman. "Ik heb Hyballa twee wedstrijden zien coachen en de energie spat eraf."

"Danny kan vanuit het technisch hart het beleid vertalen. Hij biedt senioriteit op de managementfunctie met wat meer rust en overwicht. Hij kent de identiteit en de cultuur van de club goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen