Heracles houdt complement van Stegeman aan boord

1 juni 2016, 10:51

Heracles Almelo beleefde een geweldig seizoen en prijst het aandeel van assistent-trainer Rob Alflen. De voormalig hoofdcoach van FC Utrecht heeft zijn contract bij de winnaar van de play-offs om Europees voetbal met twee seizoenen verlengd. De oefenmeester werd afgelopen winter welkom geheten in het Polman Stadion, waar hij Hendrie Krüzen opvolgde.

Alflen vindt het mooi dat hij bij Heracles blijft. "Ik heb een leuk half jaar achter de rug met de mensen met wie ik allemaal gewerkt heb. De spelers, de technische staf natuurlijk, maar eigenlijk met de hele club. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin en ben verheugd dat mijn verblijf in Almelo een vervolg krijgt", aldus de rechterhand van coach John Stegeman.

"Wij zijn zeer te spreken over de rol die Rob Alflen als assistent-trainer vervult", zegt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op de clubwebsite. "Hij laat sinds zijn komst in januari zien uitstekend te passen binnen de technische staf. Hij is daarbinnen complementair aan hoofdtrainer John Stegeman. Bovendien bewijst hij jonge jongens beter te maken en is hij iemand die past bij de club Heracles Almelo."

Keeperstrainer Brian van Loo heeft zijn verbintenis bij Heracles dinsdag verlengd, de oud-doelman ligt nu nog vier jaar vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen