Milik vol vertrouwen: "Polen kan verrassing van EK worden"

11 juni 2016, 11:21

Arek Milik is één van de twee spelers uit de Eredivisie die op het EK in Frankrijk acte de présence geeft. De spits van Ajax hoopt met Polen te stunten op het toernooi en de aanvaller heeft er alle vertrouwen in dat zijn land ver kan komen. Volgens Milik zit de ploeg van Polen uitstekend in elkaar.

"Wij hopen de verrassing van het toernooi te worden. Dat zou zomaar kunnen", laat de spits weten op de website van Ajax. "We hebben goede spelers. Van Robert Lewandowski tot de keepers. Onze kracht is het team en het collectief. Wij hebben veel spelers die zich met hun ziel en zaligheid inzetten en keihard vechten voor het team, vooral op het middenveld. Dat is natuurlijk ook lekker voor de aanvallers. Daardoor worden wij beter bediend en krijgen we meer ballen."

Bij de nationale ploeg vormt Milik een goed koppel met Lewandowski. "Robert is een geweldige speler", ziet de Ajacied. "We hebben laten zien een prima duo te zijn, al is hij natuurlijk veel verder in zijn ontwikkeling dan ik ben. We voelen elkaar goed aan en krijgen de vrijheid om te doen waar we goed in zijn. Het voordeel is dat wij altijd gefocust zijn op het doel van de tegenstander en teamgenoten daardoor altijd meerdere opties hebben."

Polen komt zondag voor het eerst in actie op het EK. Het speelt dan om 18.00 uur tegen Noord-Ierland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen